Dvde

Nieuws

Howie the Harp host lustrumeditie Dag van de Ervaringsdeskundige

Op donderdag 9 april vindt de vijfde editie plaats van de Dag van de Ervaringsdeskundige. Zadkine en Howie The Harp™ organiseren in samenwerking met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VvED) deze lustrumeditie met het thema ’Ervaringsdeskundigheid ontwikkelen, hoe doe je dat?’.

Deze lustrum editie van de DVDED  gaat over zelfonderzoek; samen luisteren, vragen stellen en nadenken over de positie en ontwikkeling van Ervaringsdeskundigheid.

In hartje Rotterdam wordt een boeiend programma georganiseerd met (bekende) gasten als Prinses Laurentien, oprichter en directeur van Number 5 foundation en Amma Asante, Onafhankelijke Voorzitter van de landelijke cliëntenraad (LCR). Daarnaast presenteren enkele Ervaringsdeskundigen hun persoonlijke verhaal, vinden er verdiepende workshops plaats, kan je speeddaten met diverse organisaties, de informatiemarkt bezoeken en uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om te ontmoeten, netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. 

Omdat een lustrumeditie vraagt om een terugblik, aandacht voor waar we nu staan en waar naar toe willen worden er documentairemakers en kunstenaars uitgenodigd om documentaires en beelden te maken die het vak van de Ervaringsdeskundige weerspiegelen. Kortom, een dag die je niet kan en wil missen! 
 
Het progamma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De hoofdlocatie en tevens startlocatie is Theater Hofplein. Andere programma-onderdelen vinden plaats bij Zadkine en Pameijer op loopafstand van het theater. 


Foyer Theater Hofplein


Je bent van harte uitgenodigd aan deze dag deel te nemen tegen betaling van het symbolische bedrag van € 1,00. Meer informatie over het aanmelden volgt  binnenkort. Maar er is ook nog ruimte in het programma voor een inhoudelijke bijdrage. Wil jij graag een gastcollege of workshop verzorgen of vind je het leuk om een stand te bemannen op de informatiemarkt? Neem dan contact op met de organisatie via dvded2020@gmail.com 
 
Om van deze dag een groot succes te maken zijn naast inhoudelijke bijdragen ook financiële bijdragen zeer welkom. Voor meer informatie over sponsoring mogelijkheden kan je contact opnemen met Roger Premuzak via roger.premuzak@pameijer.nl of via 06 10 65 95 61. Giften kunnen gestort worden op de rekening van de VvEd: NL38 TRIO 0254 6673 25 ten name van de VvED en met de toevoeging dat het voor DVDED bestemd is.