Skyline Van Den Haag Nederland 28879 Xl

Nieuws

Werving Howie the Harp Haaglanden van start!

Op dinsdag 14 maart 2023 van 14.30-17.00 is de allereerste Informatiebijeenkomst voor Howie The Harp Haaglanden! Heb je een eigen ervaring op psychosociaal gebied, psychiatrie en of verslavingszorg en wil je van jouw kwetsbaarheid je kracht maken? Dan is de opleiding tot ervaringsdeskundige van Howie the Harp misschien wat voor jou! Wil je meer weten over het vak ervaringsdeskundige en kijken of de opleiding Howie The Harp Haaglanden iets voor jou is? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst!

Dinsdag 14 maart 2023: de allereerste Informatiebijeenkomst voor Howie The Harp Haaglanden!  
Howie the Harp is een opleiding tot ervaringsdeskundige. Heb je een eigen ervaring op psychosociaal gebied, psychiatrie en of verslavingszorg en wil je van jouw kwetsbaarheid je kracht maken? Dan is de opleiding tot ervaringsdeskundige van Howie the Harp misschien wat voor jou! Wil je meer weten over het vak ervaringsdeskundige en kijken of de opleiding Howie The Harp Haaglanden iets voor jou is? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst!

Waar en wanneer?

Tijdens deze informatiebijeenkomst geven we meer uitleg over alle mogelijkheden van deze opleiding. Voor studenten, organisaties, netwerkpartners, iedereen is van harte welkom.  

Op 14 maart komen we allen samen van 14.30 uur tot 17.00 uur op het Service Bureau van Fonteynenburg in Rijswijk (Papyruspad 1 Rijswijk).

Meld je aan of heb je vragen? Stuur een mail naar: e.fortanier@stichtingantonconstandse.nl of m.mesker@fonteynenburg.nl

Tot de 14e!

Vervolg werving en selectieprocedure van studenten
Studenten die door willen in het selectieproces voor de opleiding kunnen zich direct na de informatiebijeenkomst aanmelden voor de workshopronde op 20 maart. Tijdens deze workshopronde ga je samen met andere kandidaten aan de slag met: ‘Wat is herstel, hoe werk je samen, hoe werk je in een groep, kan je presenteren’. Na de workshopronde word je, als je wilt, ingedeeld voor de selectiegesprekken op 30 maart.
De opleiding Howie the Harp Haaglanden start in september 2023.