Amsterdam

Howie the Harp™ Amsterdam is opgericht in 2018 in nauwe samenwerking met HVO-Querido. Het team bestaat uit een hoofddocent, twee ervaringsdeskundige coaches en een coördinator. Wil je meer weten over de opleiding? Bekijk de onderstaande video:


Over HVO-Querido

HVO-Querido ondersteunt, begeleidt en biedt zorg aan kwetsbare burgers die het bijvoorbeeld moeilijk vinden om zelfstandig te wonen, dak- of thuisloos zijn en/of problemen hebben met hun gezin of partner. Dit met als doel dat zij weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. HVO-Querido gaat daarbij uit van wat iemand kan in plaats van wat iemand niet kan. HVO-Querido  biedt opvang, woonbegeleiding en dagbesteding.

Bekijk hier de website van HVO-Querido

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Amsterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen als de opleiding voor medewerkers. Voor de medewerkersopleiding (MOED) geldt dat deze zal aanvangen bij voldoende inschrijvingen.

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Amsterdam is gevestigd aan de Aalbersestraat 244, 1067 GM Amsterdam, en is op werkdagen telefonisch bereikbaar via: 06-21928717

Of via mail : Howietheharp@hvoquerido.nl

Howie the Harp™ Amsterdam
Aalbersestraat 244
1067 GM Amsterdam
t: 06-21 92 87 17

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Nieuws

Howie the Harp™ Amsterdam

02/2020

Informatiebijeenkomsten Amsterdam vanaf 26 februari

Vanaf 26 februari starten de informatiebijeenkomsten Howie the Harp Amsterdam voor toekomstige studenten.

Lees meer