Gastspreker

Nieuws

Ervaringsdeskundig gastspreker Corné

Op zijn levensverhaal en hoe hij werkt als Ervaringsdeskundige kreeg Corné mooie reacties: "Het was indrukwekkend!"

Regelmatig wordt Howie the Harp benaderd door (Hoge)scholen met een verzoek voor een gastspreker ter ondersteuning van lessen.  Zo deed student Corné zijn herstelverhaal op het ROC Da Vinci College in Dordrecht. De school zocht voor hun klas van 30 BBL studenten een specifieke lesondersteuning van een ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving. Corné vertelde zijn levensverhaal en hoe hij werkt als Ervaringsdeskundige vanuit Howie de Harp. Een greep uit de mooie reacties. 

"Wat een verhaal van verlies, onmacht en juist ook veerkracht en herstel." en "Hij krijgt van ons klinkende feedback en ik zou hem graag nogmaals vragen voor eenzelfde groep eind deze maand." en "Dat was INDRUKWEKKEND!!!!

Op zoek naar een ervaringsdeskundige gastspreker?

Dat kan voor zeer uiteenlopende groepen. Corné presenteerde aan klas van 30 BBL studenten MZ Specifieke doelgroepen, VIG en Gehandicaptenzorg in het kader van Herstel ondersteunende Zorg. Ben je ook op zoek naar een ervaringsdeskundige gastspreker, mail dan via Howie.the.harp@pameijer.nl of bel met Cécile Malingré via 088-271 49 05.